Strækningen Nørresundby - Fjerritslev

Fjerritslevbanen gennemløb et ret "smalt" landområde, derfor var mulighederne med hensyn til linieføring ret begrænsede.

Her er banen tegnet op på kortet der lå til grund for ekspriationerne til banen. Der var ikke mange bysamfund under vejs mellem Fjeritslev og Nørresundby omkring år 1900.

Togene udgik fra Aalborg banegård og kørte over jernbanebroen til Nørresundby statsbanestation og fulgte ca 1 km DSB's spor indtil banen drejede  mod Vadum til Voerbjerg trinbræt og videre til Vadum kirke og  Vadum station der havde sidespor til Aalborg Lufthavn. 

Det sydlige brofæste ved banens krydsning af Lindholm Å i år 2002. I forgrunden Lindholm å. Broen er for længst fjernet ligesom banedæmningen gennem lergraven efter at banen er nedlagt.

Fra Vadum station til Nørlang trinbræt - Knøsgård trinbræt - Biersted station og i det flade terræn videre til Aabybro og Fjerritslev station.

Her krydses Ryaa i 1969. Foto: Jørgen Hagger Jensen.

Aabybro station. Skinnebus har forladt stationen og er på vej mod Fjerritslev i 1969. Foto: J. Hagger Jensen.

Stationerne mellem Nørresundby og Fjerritslev.

Endestationen for banen i vest - Fjerritslev i 1969. De sidste år gennemførtes de fleste skinnebustog fra Aalborg til Thisted. Foto: Frank Sørensen.

Læs om strækningen fra Nørresundby til Frederikshavn